Hillden Boutique Cazare & Restaurant

Șimon bran, românia

Strada Iancu Gonțea 463

+40 723 426 768

rezervare@hillden.ro


Chef Iustin Mazarache Hillden Boutique Cazare & Restaurant Șimon Bran
Hillden restaurant în șimon bran

Chef Iustin Mazarache la
Hillden Boutique Cazare & Restaurant Șimon Bran

Restaurantul nostru este renumit pentru specialitățile bucătarului Chef Iustin Mazarache. Acesta a venit de pe meleaguri bănățene și a adus în zona Șimon Bran bucătăria germană și din nordul Italiei, dar gătește cu aceeași pasiune și preparatele tradiționale românești.

Poți lua masa în salonul de fumători sau în cel de nefumători, iar în cazul în care preferi o masă în aer liber, poți alege terasă umbrită. Toate cele 40 de locuri ale terasei se află în apropierea râului Șimon și oferă momente unice de relaxare în mijlocul naturi și al sunetului liniștitor al apei.

Restaurantul este deschis în fiecare zi în week-end și în sezoanele turistice, dar, cu un telefon în prealabil, ne puteți vizita oricând. Pentru evenimente speciale, aniversări, petreceri de logodnă, de pensionare sau botezuri intime pregătim meniuri excepționale care vor face senzație între invitații ce vor pleca cu amintiri plăcute și cu dorința de a reveni la noi.

Pregătim mâncare delicioasă pentru atât pentru cei cazați la noi, dar și pentru toți vizitatorii care ne trec pragul sau pentru evenimente speciale, aniversări, grupuri, tabere. Pentru grupurile de turiști cazați sau nu la hotelul nostru avem capacitatea organizatorică să pregătim rapid meniuri complexe oferind turiștilor posibilitatea să-și folosească în mod economic timpul avut la dispoziție. Click aici pentru alte detalii.