TESTIMONIALE ȘI REVIEW-URI

Ai fost la noi la Hillden?

Te rugăm să ne lași un testimonial pe canalele de social media sau pe platforma de rezervare Booking.com. Mulțumim.

Cele mai prețioase lucruri pe care ți le oferă #Hillden sunt frumusețile de pe valea Simonului și amintirile clipelor de neuitat pe care le vei petrece aici împreună cu familia, prietenii sau partenerii, cu care vei avea ocazia să admiri pe deplin pădurile de brazi din zona, sau să faci o excursie pe drumul forestier din apropiere. Cei ce au descoperit deja plăcerea drumeției, cu siguranță vor aprecia vederea caselor simple țărănești, ospitalitatea deosebită a localnicilor și atmosfera plăcută creată de ceilalți turiști.

Aici te poți caza relaxat, mai ales dacă ai copii și/ sau câini, deoarece locația este dotată cu grădină mare și loc de joacă pentru copii și este totodată #PetFriendly. Dacă vii cu blănosul tău, noi îl răsfățăm cu tot ce-i trebuie pentru un sejur de vis: un pat confortabil, mâncare de calitate, inclusiv boluri pentru apă și mâncare, pătură și chiar și pungi.

Rezervă din timp la telefon 0723 426 768 atunci când dorești #cazareSimon sau #CazareBran ori cauți un #restaurantBran pentru o #escapadainnatura.

Locație foarte frumoasă, curățenie exemplară iar mâncarea delicioasă. Gazdele ospitaliere și prețuri de bun simț.
August Serediuc, RO
Un sejur de vis. Mâncarea a fost excelentă, camera la fel. Personalul foarte amabil, voi reveni cu siguranță. Am avut cu noi și un cățel mi-a plăcut foarte mult că am avut unde să luăm masă în interior cu acesta. Se pune accent pe detaliile mici cadourile pentru micul nostru patruped au fost foarte utile. Am aflat că poți face și petreceri private așa că voi reveni cu drag cu mai mulți prieteni. Recomand tuturor această locație.
Cranganu, RO
O locație de vis! Recomand din toată inima dacă va doriți să aveți parte de „mâncare gătită că la mama acasă” și peisaje de poveste!
Vilma Nagy, RO
Un sfârșit de săptămâna așa cum ni l-am dorit.  Locația este foarte frumoasă, iar micul dejun a fost generos. Bucătarul este minunat.
Gabriela, RO

Hillden Boutique:
Cazare & Restaurant

Șimon bran, românia

Strada Iancu Gonțea 463

+40 723 426 768

rezervare@hillden.ro